آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت بازار طلای تهران تعطیل شد قیمت بلیت اتوبوس تهران-کربلا تمدید خودکار قرارداد‌های اجاره با سقف ۲۵ درصد به تصویب سران قوا رسید مستاجران بخوانند؛ مالکان در چهار مورد می‌توانند حکم تخلیه را دریافت کنند خبر جدید درباره افزایش مبلغ کالابرگ نحوه احراز هویت خریداران طلا پیش از معامله آخرین قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۱۴۰۵/۰۴/۰۱ ریزش سنگین شاخص بورس اطلاعیه مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق بازنشستگان خرداد ۱۴۰۵ قیمت جدید گوشت قرمز امروز اول تیر ۱۴۰۵/ راسته گوسفندی چند شد؟ + جدول تخفیف ۲۰ درصدی قبوض آب برای مشترکان کم‌مصرف اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی

منظور:یارانه پنهان در اقتصاد سالانه 100 میلیارد دلار پرداخت می‌شود

منظور:یارانه پنهان در اقتصاد سالانه 100 میلیارد دلار پرداخت می‌شود رئیس سازمان برنامه و بودجه در سیزدهمین جلسه ستاد بودجه 1403 گفت: یارانه پنهان در اقتصاد کشور به سالانه 100 میلیارد دلار می‌رسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۹ - ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 09
کد خبر: ۲۰۷۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از مرکز روابط ‌عمومی سازمان برنامه و بودجه کشور، سیزدهمین جلسه ستاد بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تشکیل شد.

در سیزدهمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه برنامه و بودجه سال ۱۴۰۳ گزارش‌های مربوط به «راهکارهای پیشنهادی مؤثر در کنترل مصارف هزینه‌ای»، «تبصره‌های لایحه بودجه ۱۴۰۳» و «مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۳» ارائه شد.

داود منظور، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، در این جلسه گفت: لازم است به‌سرعت تکالیف برنامه هفتم هم به لحاظ هزینه‌های جاری و هم به لحاظ طرح‌های عمرانی، احصا شده و هزینه‌های مترتب با آن تکالیف، برآورد شود تا در لایحه بودجه ۱۴۰۳، پیش‌بینی‌های لازم صورت پذیرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به ضرورت افزایش بهره‌وری از طریق به‌کارگیری روش‌های نوین توسط دستگاه‌های اجرایی، گفت: لایحه برنامه هفتم با رویکرد تحول‌آفرینی و کمک به خدمت‌رسانی بیشتر از سوی دولت تدوین شده و چنانچه با مدیریت و نظارت مؤثر بر عملکرد بودجه‌ای بتوان مدیریت مؤثری در بخش هزینه‌کرد، طرح‌ها انجام داد، علاوه بر رفع ناترازی‌های هزینه – درآمدی، شاهد کارآمدی بیشتر در بخش‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهیم بود.

منظور سپس با بیان اینکه بر اساس بررسی‌های صورت‌گرفته، هم‌اکنون حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه پنهان در کشور پرداخت می‌شود، گفت: اگر بتوان با برنامه‌ریزی جامع و همه‌جانبه‌نگر، ۲۰ درصد از این رقم را در سال آینده از طریق صرفه‌جویی و با رویکرد افزایش رضایت مندی عمومی، مدیریت برنامه‌ای کرد، منابع قابل توجهی برای پرداخت به خانوارهای ایرانی آزاد می‌شود که لازم است این گزینه مورد بررسی‌های بیشتری قرار گیرد.

معاون رئیس‌جمهور سپس افزود: اگر دولت بتواند در چارچوب اصلاح هدفمند یارانه‌ها اقدام کند و مردم نیز تأثیر یارانه مستقیم را در زندگی خود احساس کنند، همراهی خوبی برای آزادسازی برخی قیمت‌ها خواهند کرد که در این صورت، دولت نیز خواهد توانست از محل صرفه‌جویی و بهینه‌سازی، منابع ارزی قابل توجهی را کسب کرده و برای افزایش رفاه عمومی به‌کار گیرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار